ОБСМАЖЕННЯ КАВИ
МИ НАДАЄМО ПОВНИЙ СПЕКТР ПОСЛУГ
Обсмаження кави
Обсмажування кави проходить під суворим контролем наших спеціалістів та технологів.
Відстежується технологія обсмажування кави, для того щоб все відбувалося відповідно до регламенту, високих страндартів якості, технічних умов та встановлених правил.
Ступінь обсмажування кави залежить від багатьох показників. Враховується якість зеленого зерна, час і температура обсмажування. Наші фахівці вміють підібрати для кожного сорту кави, свій, індивідуальний метод обсмаження. У компанії працюють кращі спеціалісти кавового світу в Україні, з великим досвідом роботи в кавовій сфері.
Підготовка висококваліфікованих сертифікованих
рост-майстрів
Наш курс дає детальне розуміння фізичних і хімічних процесів обсмаження, вплив різних способів передачі енергії на смак кави, а також допоможе розібратися в дефектах обсмаження, розробці профілів і організації контролю якості.
Завдяки нашому курсу Ви зрозумієте які процеси відбуваються в зерні при обсмажуванні і як ви можете на них впливати.
В процессі навчання отримаєте базові знання з організації виробництва з обсмаження кави: від вибору зеленої кави до упаковки і зберігання.
Наберетесь не тільки теоретичних, а й практичних навичок та зумієте точно визначати дефекти обсмажування і отримаєте кейси по їх усуненню.
Завдяки отриманним знанням зможете оптимізувати процес контролю якості обсмажування
Зберігання товарів на складі
Система складів на нашому виробництві організована та сертифікована відповідно до стандартів НАССР. Умови зберігання є важливою складовою підтримання якості кави.
Склади розміщенні безпосередньо на території виробництва і дозволяють одночасно зберігати до 60 тон зеленої кави і близько 15 тон готової продукції. Щоденно у всіх складських приміщеннях де зберігається та дегазується кава здійснюється контроль температури і вологості.
Фасування та облік
Свіжообсмажена кава фасується, згідно регламенту автоматичною системою. Кава упаковується в спеціальні пакети, які забезпечені повітряним клапаном.
Ми можемо пакувати в Ваші пакети або розробити індивідуальну пачку спеціально для Вас. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та розробити унікальні пачки кави для Вашої компанії.
Правильне фасування кави дозволяє зберегти якість продукту на найвищому рівні.
Всі виробничі процеси ведуться з дотриманням норм і вимог чинного законодавства на основі системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) стандарту ISO 22000 і контролюються нашими фахівцями.
Розробка профілів обсмажування
та контроль якості
Ми можемо допомогти із вибором зеленого зерна, а також розробити профілі обсмажування, створити суміші різних сортів кави, відповідно до запиту клієнта.
На нашому виробництві зібрані ростери із завантаженням від 200 грамів до 60 кг зеленої кави. Це дозволяє однаково якісно обсмажувати і мікролоти і комерційну каву для автоматичних кавомашин. За допомогою програмного забезпечення ми фіксуємо кожен цикл обсмажування і формуємо бібліотеку профайлів. Система автоматизації щоразу відтворює еталонний профіль для кожного окремого сорту кави. Це означає, що смак лота, який ви регулярно замовляєте не буде відрізнятись.