MODBAR

espresso-ep-product-details.png

Про компанію

Як і у всіх чудових історіях про походження, історія починаеться починається з двох товаришів по групі в підвалі. На початку 2000-х Корі Вальдрон, нічний гітарист, працював барістом і жаровнею, коли почав думати про розрив між виробництвом напоїв та споживанням напоїв. Будучи бариста, він розумів ремесло, що входить до кожного напою, але не відчував, що це завжди перекладається на клієнта, що стоїть з іншого боку великої стільничної машини.

Початкове мислення Корі в поєднанні з досвідом басиста Аріка Форбінга в якості інженера машинних моделей, незабаром перетворилося на абсолютно новий спосіб розробки еспресо-машини, причому внутрішні вироби були акуратно забиті під прилавок.

Вперше познайомившись з концепцією під-прилавків у 2007 році на виставці SCAA у Лонг-Біч, La Marzocco був першим інвестором у Modbar. У 2016 році La Marzocco взяв більш активну роль у підтримці Modbar, і станом на березень 2017 року всі системи Modbar, що поставляються за межі Північної та Південної Америки, побудовані в Скарперії.

Зараз Modbar та La Marzocco тісно співпрацюють у всіх аспектах бізнесу, починаючи від продажів та обслуговування, закінчуючи маркетингом та виробництвом.

Коли Корі та Арік рухалися вперед за оригінальним дизайном разом із La Marzocco, вони почали грати з ідеєю справді а-ля карт. Де, замість того, щоб замикати клієнтів в одній установці, вони могли б дозволити їм створювати власні власні потоки / пробіли барів поштучно - я хочу пару цих кранів, пару таких, і тепер давайте кинемо їх у панель. Кожен твір підтримувався б окремими стереорозмірними модулями, що сидять під прилавком.

Вони створили прототип і подарували його La Marzocco, який був настільки здутий, що група вирішила колективно зосередитись виключно на цій повністю модульній концепції. 1 березня 2012 року народилося ТОВ «Модбар».

Кори та Арік почали працювати повний робочий день над Modbar, будуючи революційно нову кавоварку еспресо з нуля. Вони гарячково рухались і за рік розробили всі елементи трьох повністю функціонуючих систем: еспресо, пар і розлив - демонструючи перші робочі моделі на виставці SCAA в Бостоні в квітні 2013 року.

Початковий попит на системи значно перевищував пропозицію, що призвело до 6-місячного періоду виконання. Невелика команда намагалася не відставати від замовлень та спеціальної технічної підтримки, необхідної цим новим машинам у місцях по всьому світу.

У 2016 році La Marzocco, побачивши можливість для вдосконалення, почала ділитися передовим досвідом зі своєю дочірньою компанією, оскільки вони брали більш активну роль у підтримці Modbar. Команди з управління продуктами та розробки почали тісніше співпрацювати, придумавши творчі способи включення перевірених компонентів та процесів La Marzocco в системи Modbar для пришвидшення виробництва та підвищення надійності.

Як ще молода компанія, Modbar продовжує прогресувати. Проте ті самі цілі керують нашим дизайном сьогодні, як і спочатку, - допомагаючи кафе створити відкритий бар з можливістю по-справжньому взаємодіяти та взаємодіяти з клієнтами.

Modbar

переваги

Дізнатись більше

Ми надаємо наступні послуги

Продаж

Продаж нових та Б/В кавоварок. Привезення та інсталяція кавомашин під індивідуальне замовлення

Оренда

Надаємо послуги з оренди обладнання для Хорека. Індивідуальні умови. Оренда обладнання при купівлі зерна

Технічне обслуговування

Проводимо технічне обслуговування кавомашин для всіх клієнтів. Профілактика, ремонт кавових машин під ключ

Вартість кавоварок

 

Нове обладнання

MIN

7 430 €

Б/У обладнання

MIN

1 000 €

MAX

15 500 €

MAX

10 000 €

Переглянути каталог

 
Ремонт СВЧ

РЕМОНТ ТА ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Ми надаємо послуги гарантійного та післягарантійного ремонту та технічного обслуговування для усіх наших клєтнів

ОБСЛУГОВУВАННЯ КАВОВИХ МАШИН

РЕМОНТ КАВОВИХ МАШИН

ФІЛЬТРИ ВОДИ ДЛЯ КАВОВАРОК

Що головне на кухні, в ресторані або барі? Звичайно, смак і відчуття чистоти.
Жорстка вода є джерелом великих розчарувань: накип на обладнанні, не приваблива столовий посуд і прилади, підвищена витрата миючих засобів і копітка ручна сушка. Пом'якшена і обезсолена вода відповідає найсуворішим стандартам. Вапняні відкладення на обладнанні і скромні розлучення на посуді, вироби зі скла і столових приладах зникають, скорочуються витрати на обслуговування і збільшується робочий потенціал Ваших посудомийних машин, кавоварок, пароварок та чайників. Крім того, Ви можете економити на широкому спектрі миючих засобів і засобів по догляду, забезпечуючи при цьому істотну економію часу та енергозбереження на кухні.

 

Завдяки філтрів для води Ви зможете отримати кращий смак страв і напоїв
Очищена вода не містить хлору, важких металів, органічних сполук, вірусів і бактерій, що дозволяє розкрити справжній смак ваших страв і напоїв.

 

Надійна та тривала робота вашого обладнання буде забезпечена завдяки філтрів.

Ми рекомендуємо для усіх наших кавоварок використовувати філтри води, це допоможе продовжити життя кавомашині та зберегти кошти на сервісне обслуговування.

 

Додаткові відомості про наш асортимент систем для кавового обладнання та сфери громадського харчування Ви можете отримати у наших фахівців

Дізнатись більше

Океан
ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ
НАПИШІТЬ НАМ
ЗАПОВНІТЬ АНКЕТУ ТА НАШІ СПЕЦІАЛІСТИ ПРОКОСУЛЬТУЮТЬ ВАС З УСІХ ПИТАНЬ